close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    تورهای قشم و کیش

    بازدید : 226
    چهارشنبه 1 خرداد 1398 زمان : 11:09

    خاویار 1

    خاویار 1

    خاویار یکی از ارزشمندترین غذاهای خوراکی در جهان است که طعم و بوی خوشایندی دارد. به طورعمده پروتئین هایی که در خاویار موجود هستند، شامل اسیدهای آمینه آرژنین، ایزولوسین، هیستامین و میتونین می باشند. چربی های موجود در خاویار نیز به دو دسته عمده تقسیم می شوند که 25 درصد آنها را کلسترول و 75 درصد دیگر را لیستین تشکیل می دهد.

    برای خرید بلیط بدروم به وبسایت آژانس مسافرتی چهارفصل به نشانی chaharfasl . net مراجعه نمایید.

    خاویار (1)
    به نظر برخی کلمه خاویار واژگون شده خاگ آور به معنی تخم آور می باشد، که بعدها به خاویار تغییر شکل پیدا کرده است. و به عقیده دهخدا کلمه خاویار از ریشه ترکی یا تاتاری گرفته و درج شده است.

    خاویار (1)

    خواص خاویار:

    خاویار در پیشگیری از بیماری های عصبی عالی است. مصرف این ماده خوراکی ارزشمند همچنین باعث جلوگیری از افسردگی و بیماری های قلبی و عروقی می گردد، زیرا که خاویار حاوی منابع زیاد اسیدهای تور بدروم چرب امگا3 می باشد.

    خاویار (1)

    طی مطالعاتی ثابت شده که در کشورهایی که ماهی خاویار جزو اصلی ترین غذاها در رژیم غذایی است، افراد کمتری به نسبت کشورهای دیگر دچار افسردگی هستند.

    خاویار (1)

    وجود امگا3 در خاویار عامل کاهنده کلسترول در خون می باشد که فرد را از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی حفظ می کند. از خاصیت های دیگر مصرف خاویار پیشگیری از بیماری هایی نظیر آرتریت روماتوئید ( التهاب مفاصل )، بیماری های دستگاه گوارش و بعضی از انواع سرطانهاست. همچنین خاویار به دلیل آنکه غنی از آهن هم می باشد توصیه می شود افراد مبتلا به کم خونی آن را در وعده های غذایی خود جایگزین و میل نمایند.

    خاویار (1)

    خاویار جزو اشرافی ترین صبحانه های جهان محسوب می شود بسیاری آن را به همراه زرده تخم مرغ با کمی پیاز و یا خالی میل می کنند؛ و عده ای نیز با کمی نان و قاشق کوچکی از خاویار آن را می خورند. افرادی هم هستند که از بوی بد ماهی تور بدروم تابستان 98 مانند و شوری خاویار خوششان نمی آید.

    خاویار (1)

    نوع خاویار هر منطقه از نظر رنگ آن فرق می کند. خاویار ایران و جنوب روسیه سیاه و شناخته شده است. و خاویار سرخ که در سیبری و و خاور دور می باشد که علاقه مندان خاص خود را نیز دارد، از لحاظ کیفیتی پایینتر از خاویار سیاه است، که البته هر دو در طعم هیچ فرقی با هم نمی کنند. و خاویار نوع طلایی یا زرد که در پایینترین سطح کیفیتی از دو نوع دیگر قرار دارد.

    تور کیش

    تور مشهد

    تور کیش
    رستوران توتی فروتی کیش
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 6

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 70
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 11
  • بازدید کننده امروز : 12
  • باردید دیروز : 10
  • بازدید کننده دیروز : 11
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 49
  • بازدید ماه : 308
  • بازدید سال : 1690
  • بازدید کلی : 28464
  • کدهای اختصاصی