خاویار 1 |
خاویار 1 |
خاویار یکی از ارزشمندترین غذاهای خوراکی در جهان است که طعم و بوی خوشایندی دارد. به طورعمده پروتئین هایی که در خاویار موجود هستند، شامل اسیدهای آمینه آرژنین، ایزولوسین، هیستامین و میتونین می باشند. چربی های موجود در خاویار نیز به دو دسته عمده تقسیم می شوند که 25 درصد آنها را کلسترول و 75 درصد دیگر را لیستین تشکیل می دهد. |
برای خرید بلیط بدروم به وبسایت آژانس مسافرتی چهارفصل به نشانی chaharfasl . net مراجعه نمایید. |
|
|
خواص خاویار: |
خاویار در پیشگیری از بیماری های عصبی عالی است. مصرف این ماده خوراکی ارزشمند همچنین باعث جلوگیری از افسردگی و بیماری های قلبی و عروقی می گردد، زیرا که خاویار حاوی منابع زیاد اسیدهای تور بدروم چرب امگا3 می باشد. |
طی مطالعاتی ثابت شده که در کشورهایی که ماهی خاویار جزو اصلی ترین غذاها در رژیم غذایی است، افراد کمتری به نسبت کشورهای دیگر دچار افسردگی هستند. |
وجود امگا3 در خاویار عامل کاهنده کلسترول در خون می باشد که فرد را از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی حفظ می کند. از خاصیت های دیگر مصرف خاویار پیشگیری از بیماری هایی نظیر آرتریت روماتوئید ( التهاب مفاصل )، بیماری های دستگاه گوارش و بعضی از انواع سرطانهاست. همچنین خاویار به دلیل آنکه غنی از آهن هم می باشد توصیه می شود افراد مبتلا به کم خونی آن را در وعده های غذایی خود جایگزین و میل نمایند. |
خاویار جزو اشرافی ترین صبحانه های جهان محسوب می شود بسیاری آن را به همراه زرده تخم مرغ با کمی پیاز و یا خالی میل می کنند؛ و عده ای نیز با کمی نان و قاشق کوچکی از خاویار آن را می خورند. افرادی هم هستند که از بوی بد ماهی تور بدروم تابستان 98 مانند و شوری خاویار خوششان نمی آید. |
نوع خاویار هر منطقه از نظر رنگ آن فرق می کند. خاویار ایران و جنوب روسیه سیاه و شناخته شده است. و خاویار سرخ که در سیبری و و خاور دور می باشد که علاقه مندان خاص خود را نیز دارد، از لحاظ کیفیتی پایینتر از خاویار سیاه است، که البته هر دو در طعم هیچ فرقی با هم نمی کنند. و خاویار نوع طلایی یا زرد که در پایینترین سطح کیفیتی از دو نوع دیگر قرار دارد. |
|
تور کیش |
|
تور مشهد |
|
تور کیش |
نظرات این مطلب
تعداد صفحات : 6
درباره ما
اطلاعات کاربری
آرشیو
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی